Srpski košarkaši uz Crvenu zvezdu

Izvor: Željko Èaèija

Petak, 17.08.2007.

10:14

Default images

Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda biće "pojačani" na revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa glazgovskim Rendžersom. Košarkaški reprezentativci Srbije Milan Gurović, Darko Miličić, Mile Ilić i Nemanja Aleksandrov biće na severu i bodriće cvreno-bele u pokušaju da se plasiraju u elitno evropsko takmičenje. Gurović i Aleksandrov već su nosili dres Crvena zvezde, a ovoga puta će sva četvorica biti u fudbalskoj opremi sa imenima i svojim brojevima sa reprezenativnih dresova.

Pominje se mogućnost da još nekoliko reprezentativaca podrži našeg šampiona, a na meču će biti i jedan od najvećih navijača tog kluba, selektor nacionalne košarkaške selekcije Zoran Slavnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

162 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: