FMP: Erceg dolazi na pripreme

Izvor: IV VN

Ponedeljak, 09.07.2007.

13:28

Default images

Košarkaš FMP-a Zoran Erceg sigurno će se priključiti pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo u Španiji, potvrđeno je u klubu iz Železnika. U saopštenju objavljenom na zvaničnom vebsajtu kluba objašnjeno je da je nakon medicinskih pregleda utvrđeno da u ovom trenutku nema potrebe za operacijom, pa će Erceg 19. jula biti u Kovilovu na prozivci Slavnićevog tima. Saopštenje FMP-a prenosimo u celosti.

Košarkaški klub FMP obaveštava javnost da je posle razgovora u klubu i dodatnih medicinskih pregleda zaključeno da će se Zoran Erceg od 19. jula 2007. godine staviti na raspolaganje Zoranu Slavniću, selektoru reprezentacije Srbije.

Specijalistički pregledi su pokazali da Zoran Erceg ima problema sa devijacijom nosa i da u ovom trenutku nema potrebe za operacijom.  

Prema zaključku najeminentnijih medicinskih stručnjaka, odlučeno je da se hirurški zahvat odloži do daljnjeg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: