Derbi Kaunti zove Valtera Zengu

Izvor: Zoran Panjkoviæ

Sreda, 08.02.2006.

00:15

Default images

Engleski klub Derbi Kaunti, uputio je poziv treneru Crvene zvezde, Valteru Zengi da trenersku karijeru nastavi u ovom klubu, piše „Dejli miror“, a prenosi "Blic".

Derbi je pre osam dana zbog slabih rezultata u Čempionšip ligi, otpustio Fila Brauna, a ekipu su kao prelazno rešenje nastavili da vode Teri Vestli i napadač Pol Peskisolido. "Miror“ piše da su prvi kontakti uspostavljeni i da je bivši golman italijanske reprezentacije navodno izrazio želju da trenersku karijeru nastavi na Ostrvu. U Derbiju znaju da je Zenga ugovorom vezan za Crvenu zvezdu, ali računaju da ih „papir“ ne bi sprečio da se dogovore sa Italijanom i sa upravom beogradskog kluba. 

" Znam da svaki ugovor može da se raskine, međutim bilo bi jako neozbiljno i nekorektno sa Zengine strane ako bi se to stvarno desilo", izjavio je predsednik crveno-belih, Dragan Stojković. "Nisam se čuo sa njim, ali verujem da nas neće iznenaditi. Uostalom, Zenga privodi kraju pripreme na Kipru i ne znam zašto bi se sada pričalo o tome, deset dana pred nastavak sezone", kaže Stojković.

Derbi je pretposlednji na tabeli sa 11 bodova više od poslednjeg Krua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: