"Nisam bio opušten, bio sam uplašen"

Entoni Petis prihvata strah, nije ga sramota da to prizna, a sve je objasnio u razgovoru za Athletic.

Izvor: SN

Četvrtak, 07.01.2021.

13:00

Foto: Douglas P. DeFelice/Profimedia

Punu deceniju je Entoni Petis bio UFC borac, čak je bio i šampion lake kategorije.

Nakon mnogo uspeha, došlo je vreme da se popularni "Šoutajm" raziđe sa ovom MMA organizacijom i pređe u Belator.

"Prilično dugo sam u UFC, tamo sam rastao i tamo sam sazreo. BIlo mi je teško da sebe zamislim van te organizacije i u početku sam se uplašio... Moje poslednje dve borbe su bile najstrašnije ikada, nisam bio opušten, bio sam uplašen. Ipak, sve ovo je uzbudljivo kada malo bolje pogledam. Opet mi se vratio onaj stari osećaj dečačke uzbudljivosti. Hej, moram da pobedim u narednoj borbi, moram da se predstavim narodu u najlepšem svetlu, a i boriću se u velter kategriji. Da li ja zaista vredim?", rekao je Entoni Petis.

Petis kaže da ga nije sramota da prizna da se plašio i savetuje sve druge borce da se ne plaše i da istraže svoje mogućnosti, nikada ne znate šta vas čeka napolju...

Zbog svog stila borbi, Entoni "Šoutajm" Petis je bio miljenik publike prilično dugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: