Konor: Toni, pobedio si, Habib je velika kukavica

UFC borba između Tonija Fergusona i Habiba Nurmagomedova i zvanično je otkazana.

Izvor: SN

Petak, 03.04.2020.

09:45

Konor: Toni, pobedio si, Habib je velika kukavica
Photo by Harry How/Getty Image

Ovo je već peti put da se borba otkazuje, a po otkazivanju iste usledile su žučne rasprave na društvenim mrežama.

Nurmagomedov se vratio u Rusiju i na "Instagramu" objavio da se neće boriti, da bi mu Toni nešto kasnije odgovorio kako se uplašio i da bi trebalo da mu se oduzme pojas.

Sada se povodom čitave ove priče i petog otkazivanja "uklete" borbe na "Tviteru" oglasio i Konor Mekgregor, nazvavši Nurmagomedova kukavicom.

"Činjenice su rekle svoje. Toni i Habib su bili učesnici igre kukavica samo nekoliko momenata pre početka borbe. Habib je prvi ispao kukavica, što znači da Toni ima prednost od 3:2. Zbog pandemije i velikog rizika je Habib Nurmagomedov otputovao kući. Toni, čestitam", napisao je Mekgregor.

Poznato je da se Nurmagomedov i Mekgregor ne vole, a i već danima se govori da bi Mekgregor mogao da bude naredni protivnik Tonija "El Kukuj" Fergusona.

Da li ma je Konor upravo to potvrdio?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: