Četiri čivave usvojile malu mačku (FOTO/VIDEO)

Momo, Čoli, Paloma i Benito, četiri udomljene čivave u poznim godinama, poput većine penzionera imale su poprilično miran život koji se sastojao od kratkih šetnji i mnogo odmaranja, začinjenih ukusnim obrocima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

14:54

Četiri čivave usvojile malu mačku (FOTO/VIDEO)
Foto: Screenshot

Sve dok njihova vlasnica nije donela malu, dve i po nedelje staru macu koju je nazvala Rosita.
Iako se u početku plašila da njeni ljubimci, naviknuti na penzionerski život ,neće prihvatiti novu stanarku punu energije, a pritom i mačku, to se ipak nije dogodilo.
Kako piše Thedodo.com, iako je za neke od njih previše živahna, svi su je prihvatili kao člana porodice, svako na svoj način!
Čoli, za koju je vlasnica oduvek mislila kako je pomalo "mačkasta", najviše se igra s novom prijateljicom, Momo je pak strpljiv i podnosi sve dečje nestašluke, Benito još nije siguran šta bi sa njom, dok je Paloma za pridošlicu potpuno nezainteresovana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: