Mislio da je udomio psa, sve dok ljubimac nije porastao

Kako je njegov ljubimac rastao fizički je postajao sve sličniji vuku, izgledom i ponašanjem.

Izvor: B92

Sreda, 12.10.2016.

11:16

Mislio da je udomio psa, sve dok ljubimac nije porastao
Foto: Thinkstock / ilustracija

Kada je mladić iz Tusona u Arizoni na jednoj kući video natpis da se poklanjaju mladi mali psi, pokucao je na vrata i na prvi pogled se zaljubio u štene.

Nedugo zatim, preslatki pas kojeg je nazvao Neo bio je u svom novom domu koji je nažalost ubrzo morao da napusti. Zašto? Kako je njegov ljubimac rastao fizički je postajao sve sličniji vuku.

Nije bio zainteresovan za poslastice, kao ni za igru i druženje s ljudima, već ga je isključivo zanimalo druženje s psima. Šta god da je njegov vlasnik pokušao da učini da ga u tome spreči, Neo bi uvek pronašao načina da pobegne od kuće i pronađe čopor (komšijske pse).

Budući da vlasnik nije znao da se nosi s njegovim karakterom, zbog čega je Neo često bežao od kuće i uznemiravao komšiluk, mladićevi roditelji odlučili su da ga udome, odnosno smeste u kalifornijsko sklonište koje je specijalizovano za da spasavanje vukova i pasa poput Nea koji je, kako se ispostavilo, mešanac vuka i psa.

Kako piše sajt thedodo.com, Neo je tamo pronašao svoj čopor, a najbolje se slaže s Majom, koja je takođe nastala mešanjem psa i vuka i koja je iz istog razloga kao i Neon završila u skloništu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: