Kada aligator pozvoni (VIDEO)

Jedan aligator nedavno je snimljen pred ulaznim vratima kuće u Južnoj Karolini. Životinja je prvo zagrebala po vratima pokušavajući da uđe u kuću, a kada je videla da joj niko ne otvara, predomislila se, pa je kulturno pozvonila na zvono...

Izvor: B92

Petak, 13.05.2016.

08:44

Kada aligator pozvoni (VIDEO)
Foto: Screenshot

Na nesreću aligatora, ali na sreću vlasnice, ona u tom trenutku nije bila kod kuće a video-snimak koji vam danas predstavljamo zabeležio je njen komšija koji se u tom trenutku nalazio u blizini.

Komšija po imenu Gari Rodžers šetao je svog psa kada je iznenada primetio aligatora kako šeta po njihovom komšiluku.

-Uopšte nije bio agresivan! Izgledao je sasvim smireno i lagano se šetao po dvorištu. U jednom trenutku pokušao je da uđe u kuću, a onda se uspravio i dohvatio zvono. – rekao je Rodžer za ABC.

Kako mu niko nije otvorio, aligator je mirno otišao svojim putem.

Vlasnica kuće Džejmi Bejli rekla je da je u tom momentu bila na poslu, ali da je kada se vratila kući, primetila ogrebotine na vratima. Ubrzo je saznala ko ih je napravio...

-Kada mi je komšija ispričao ko mi je pokucao na vrata, mislila sam da se šali. Iskreno, svi bismo to pomislili...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: