Dog fest: Poznati šetaju napuštene pse

Mnogobrojne poznate ličnosti pridružile su se humanitarnoj akciji magazina Pas i Ušće Shopping Centra koja će biti organizovana na Ušće Dog Festu danas od 12 časova.

Izvor: B92

Subota, 03.10.2015.

09:50

Default images

Oni će prošetati napuštene pse iz azila na reviji koja će biti održana na platou ispred Ušće Shopping Centra i pozvati prisutne da udome psa. Posle revije, učesnici će govoriti o svojim ljubimcima i odgovarati na pitanja posetilaca. Prošle godine, na prvom Ušće Dog Festu na ovaj način udomljeno je više od 30 ljubimaca za samo dva dana.

Drugi beogradski sajam opreme, hrane i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce, Ušće Dog Fest, održava se 3. i 4. oktobra, od 12 do 19 časova, na platou ispred ulaza u Ušće Shopping Centar na Novom Beogradu. Pored humanitarne revija biće organizovan i Izbor za najšarmantnijeg psa bez obzira na rasu, poreklo i pedigre, kao i Takmičenje za najbolje vaspitanog psa,Trka do klope, demonstracija agilitija - sporta za pse...

Zainteresovani mogu da se prijave za učešće na takmičenjima i dobiju više informacija preko Facebook stranice "Pas - Vaš najbolji magazin" ili sajta www.petmagazine.rs.

Na Sajmu, koji zajednički organizuju magazin Pas i Ušće Shopping Center, učestvovaće najveći domaći proizvođači i distributeri hrane za kućne ljubimce. Posetioce očekuju nagradne igre, saveti trenera i veterinara... Prošlogodišnji sajam posetilo je nekoliko hiljada ljudi.
Satnica

3. oktobar, subota

12.00 Otvaranje sajma
12.30 Revija napuštenih pasaJavne ličnosti (glumci, voditelji...) šetaju pse iz azila u cilju promocije udomljavanja napuštenih životinja
13.00 Razgovor sa poznatima o njihovim ljubimcima
14.30 Trka do klope
15.30 Izbor za najbolje vaspitanog i najneposlušnijeg psa
12.00 – 18.00 Besplatni saveti veterinara Na štandovima Pedigree i Leto

4. oktobar, nedelja

13.00 Izbor za najšarmantnijeg psa
14.30 Dečji kviz znanja o psima
15.30 Agiliti prezentacija
12.00 – 18.00 Besplatni saveti veterinara
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: