Lavica Sirga i njen najbolji prijatelj (VIDEO)

Dirljiv video-snimak na kome se vidi kako lavica Sirga grli svog čuvara iz rezervata Valentina Grunera ima skoro 15 miliona pregleda na Jutjubu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

11:49

Default images

Priča o tome kako je gospodin Gruner iz Nemačke brinuo o lavici od kada je kao mladunče stigla u rezervat i spasao joj život, našla se na Guglovoj inspirativnoj listi za 2014. godinu, prenosi Dejli mejl.

Lavica i gospodin Gruner sada imaju nov zadatak, a to je da Sirga nauči da lovi.

Njih dvoje provode sate vežbajući uhođenje i iskakanje iz zasede.

“Dan kada je Sirga ulovila svoju prvu antilopu je bio najbolji dan moga života jer sam shvatio da će jednoga dana moći da brine sama o sebi”, ponosno je izjavio Gruner.

Sirgin povratak u divljinu je snimljen kao dokumentarni film koji govori o napuštenom mladunčetu lava koji je formirao snažnu vezu prijateljstva i poverenja sa mladim Nemcem.

Par je postao nerazdvojan i sada, tri godine kasnije, svaki put kada gospodin Gruner otvori kapiju, Sirga skoči na njega i zagrli ga. Foto: Pixabay

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: