I ljubimci imaju povlastice na letovima

Avio-kompanija “Virgin Australia” ovog leta počinje sa primenom novog programa prema kom će i ljubimci donose brojne povlastice tokom putovanja.

Izvor: B92

Utorak, 02.07.2013.

12:39

Default images

Prva od najavljenih pogodnosti odnosi se na dodatne poene za verne mušterije, članove “Velocity” kluba.

Do sada su članovi kluba dobijali nagradne poene za svaki svoj, ali i let svoje dece, što bi im donosilo popuste pri sledećoj kupovini avio-karata.

Od sada će i vlasnicima ljubimaca biti ukazana ista mogućnost, pa će za svaku kartu plaćenu za ljubimca njihovi vlasnici dobijati simboličan iznos dodatnih bodova, prenosi australijski Dejli Telegraf.

“’Virgin Australia’ godišnje u Australiji preveze više od trideset hiljada ljubimaca, a mnogi njihovi vlasnici pripadaju našem ‘Velocity’ klubu. Zbog toga smo odlučili da i njih nagradimo, jer to svakako zaslužuju, kazao je predstavnik kompanije Nil Tompson.

On je najavio da će kompanija “Virgin Australia” nastaviti sa osmišljavanjem sličnih pogodnosti za sve putnike, uključujući i one koji putuju sa svojim ljubimcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: