Jastuče za kuče, ali i mače: Razmazite svoje ljubimce

Hajde da budemo iskreni – svako od nas voli da razmazi svog kućnog ljubimca. Tako je i nastalo “Jastuče za kuče”, brend koji je podređen slavljenju lika i dela vašeg ljubimca, ali i njegovom konformizmu. Dotle je došlo da je jastuče za kuče u međuvremenu postalo i jastuče za mače, ali i ponekog papagaja.

Izvor: B92

Sreda, 17.05.2017.

11:29

Jastuče za kuče, ali i mače: Razmazite svoje ljubimce

Sandra Zeljković je po struci grafički dizajner, a na ideju da pravi najudobnije jastučiće za kučiće sa njihovim portretom došla je sasvim slučajno gledajući svoju kucu Rđu, koja joj je danas glavni asistent.

“Ljudi su se oduševili i tako je počelo naručivanje, a onda sam rešila da napravim Instagram i Fejsbuk stranicu kako bi vlasnici mogli da naruče jastuče za svog ljubimca. Pošto sam po struci grafički dizajner i volim da crtam, uspela sam da spojim svoje dve velike ljubavi – prema životinjama i prema dizajnu“, počinje Sandra svoju priču za “B92.net“.
Kako kaže, ideja je da jastučić bude udoban i za dremanje, i za uživanje. Izrađuje ih u veličinama od 60cm u prečniku za patuljaste i srednje pse, pa do 80 ili 100cm za baš velike pse. Naravno, sve prema potrebama klijenta, odnosno ljubimca.

“Jastučići su pravljeni od satena i ljubavi. Punjeni su sintetičkom vatom kojom se pune i plišane igračke, tako da je udobnost zagarantovana“, kaže i dodaje da su do sada sve krznene mušterije bile vrlo zadovoljne.

Kako i ne bi bile zadovoljne kada se gotovo svaki pas odmah po dolasku jastučeta u njegov dom, bacio na njega.
Međutim, ako pas nije jedini ljubimac u kući, može doći do problema.

“Mace su jako ljubomorne, tako da sam počela i njima da pravim jastučiće. Bilo je nekih otimanja i borbe oko jastuka, pa sam zbog toga rešila da im izađem u susret“
Dobro je to, smo rešili. A koji je najluđi zahtev koji je Sandra do sada imala?

“Crtala sam razne rase i mešance i mogu reći da je svaki jedinstven i lud na svoj način. Ipak, najluđi je do sada bio od devojke iz Sarajeva koja je poručila veliki jastuk sa ilustracijom dva papagaja koji se zovu Tićo i Kićo. Bilo je jako uzbudljivo crtati ih.“
Osnivačica brenda “Jastuče za kuče” priznaje da ima posao iz snova. Kaže da asortiman planira da proširi, pa je tako izvesno da se portreti vaših ljubimaca neće nalaziti samo na jastučićima.

“Razmišljala sam da napravim posudice za vodu i hranu, a za vlasnike možda majicu, šolju ili čak ceger sa portretom ljubimca."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: