Pas spasen sat pre eutanazije (VIDEO)

Milioni pasa borave u skloništima širom sveta. Neki se iz njih izbave, bivaju udomljeni, dok je nažalost previše onih koji tamo završavaju živote.

Izvor: B92

Petak, 10.02.2017.

08:50

Pas spasen sat pre eutanazije (VIDEO)
Foto: Screenshot

Nijedno sklonište nije idealno mesto za život psa. Mnogi psi u skloništu promene ponašanje nagore - ili postanu agresivni ili se potpuno povuku u sebe.

Jedan od pasa kojima je boravak u skloništu promenio ponašanje je i Edi. Ovo je priča o njemu. Pažljivo pročitajte tekst i pogledajte video-snimak koji je do sada videlo preko pet miliona ljudi!

Edi je bo toliko uplašen u skloništu da se činilo kao da mu nema pomoći i da se s njim ne može ostvariti nikakva kvalitetna komunikacija. Nije bilo nade da će jednom biti udomljen i po toj logici, smatrali su zaposleni u skloništu, samo je zauzimao mesto nekom drugom psu. Eutanazija je bila zakazana.

Jedan momak iz skloništa rešio je da još jednom, sat pre zakazanog uspavljivanja, pokuša da Edija malo smiri i obuzda... Edi je još jednom doveden kod veterinara na ispitivanje.

Šta se tamo dešavalo pogledajte u video-snimku.

Po ko zna koji put pokazalo se da je snaga iskrenog zagrljaja neprocenjiva! Izvor: zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: