Transformacija: Jazavičar koji je smršao 19 kilograma

Mali jazavčar Denis, uspeo je da izgubi više od 75 odsto svoje težine, nakon što je stavljen na strogi režim ishrane i vežbanja, a i više nije depresivan.

Izvor: B92

Subota, 14.03.2015.

17:28

Default images
Printscreen

Na sreću, ovaj pas je na vreme našao novog vlasnika. Maleni jazavčar Dennis, uspeo je da izgubi više od 75 odsto svoje težine, nakon što je stavljen na strogi režim ishrane i vežbanja, od strane svog novog vlasnika, 26-godišnje Bruk Burton.

Pre manje od 2 godine, ovaj minijaturni jazavčar bio je težak otprilike kao 4 psa njegove rase i jedva je mogao da se kreće. Njega je tada spasila sama Bruk, od bivšeg vlasnika, koji ga je hranio ljudskom hranom. "U početku, Denis je bio jako depresivan", otkrila je Brooke. Takođe, prošao je i kroz nekoliko operacija, kako bi mu se uklonio višak kože s tela. Veterinarka Ketlin Hem, koja je i lečila nesrećnog jazavčara, opomenula je sve vlasnike kućnih ljubimaca i upozorila ih kako "hrana ne znači ljubav". "Nakon što je izgubio sve te kilograme, iz njega je izašao zahtevniji Denis, koji voli da bude mali šef. Takođe, jako je znatiželjan i želi da se igra sa svima", otkrila je Bruk. Pogledajte kako Denis sada izgleda.
.
Izvor: index.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: