Pomeranski špic novi hit u svetu

Snimak malenog neodoljivog psića pod imenom Boo koja se pojavila na internetu bila je dovoljna da ceo svet poželi da ima baš ovakvog ljubimca. Međutim, praksa je pokazala kako pomodnost prednjači pred informisanošću.

Izvor: B92

Subota, 06.10.2012.

15:32

Default images

A upravo su potrebe vašeg budućeg ljubimca ono čime morate da se pozabavite pre nego što odlučite da za njega izdvojite poveću sumu novca.

Pomeranski špicevi imaju narav velikih pasmina koja uključuje izrazitu energičnost i ne bi trebalo da ih doživljavate kao igračku koju ćete pokloniti svom malom detetu.

Osim toga, ovi mali psi imaju naviku da često laju i to ih svrstava u sjajne čuvare koji će vas upozoriti na pozvane i nepozvane goste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: