Drugi Savamala Book Fest u Mikser Hausu

Mikser Haus će se od 5. do 8. maja pretvoriti u knjižaru - biblioteku - čitaonicu - striparnicu - radionicu, gde će posetioci imati priliku da prelistaju, pročitaju, kupe nesvakidašnje naslove domaćih i stranih autora, a posetioci će imati jedinstvenu priliku da po specijalnim cenama sniženim do 20%, kupe izdanja više od 50 izdavača.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 03.05.2016.

13:33

Drugi Savamala Book Fest u Mikser Hausu

Tokom četiri dana festivala publika će imati priliku da na drugačiji i nov način iskusi kulturu čitanja i knjige, upozna se sa nesvakidašnjim naslovima domaćih i stranih pisaca, otkrije mlade, neafirmisane autore i učestvuje u bogatom pratećem programu u vidu tribina, radionica, kao i odabranom večernjem muzičkom programu.

Radno vreme festivala:

Četvrtak i petak / 5. i 6. maj: 12 – 22h

Subota / 7. maj: 10 – 00h

Nedelja / 8. maj: 10 – 20h

Jednodnevna ulaznica za Savamala Book fest je 150 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: