Novi rok festival u Beogradu

"Kanda Kodža i Neboša", "Goblini", "Bjesovi" i "Atheist Rap" neki su od izvođača koji će nastupiti 27. i 28. avgusta na prvom festivalu "Adrenalin Music & Tattoo Live" u Beogradu, saopštio je promoter Legacy.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.08.2010.

15:05

Default images

Kako je najavljeno, prve večeri festivala 27. avgusta na glavnoj bini na prostoru Žitomlina, sviraće alternativni sastav Let 3 iz Rijeke, njihove beogradske kolege Block Out, "KKN", novosadski Atheist rap, kao i "Goribor", "ZAA" i "Čovek bez sluha".

Druge večeri 28. avgusta sviraće povratnici "Goblini" iz Šapca,"Bjesovi", zatim dobitnici regionalne MTV nagrade zagrebačka pop grupa "Lollobrigida", metal pank sastav "SMF", rok reperi Straight Jackin, kao i Six Pack i E-Play.

Legacy je najavio da će na DJj bini prvog dana nastupiti Faderhead, Dark Energy, Bamhazard, "B.D.D.A.", a druge večeri Scrag, DJane Redlilly, Gavra i Elder.

Programi oba dana će trajati od 17 do 4.sata ujutro, a Legacy je saopštio da jednodnevna ulaznica košta 750 dinara, a za oba dana 1.200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: