Bregović broj 1 World Music izvođač

Producentska kuća Music Star Production saopštila je da je u izboru magazina Songlines iz Londona Goran Bregović dobitnik ovogodišnje nagrade za najboljeg World Music izvođača.

Kultura

Izvor: Beta

Petak, 30.04.2010.

11:45

Default images

Muzičke nagrade magazine Songlines za ovu godinu (Songlines Music Awards 2010) dodeljene su u četiri kategorije za izuzetne talente u World Music žanru, u čemu su učestvovali i čitaoci tog magazina koji se nasveobuhvatnije bavi tom vrstom muzike.

Pored Bregovića koji je nagradu dobio kao najbolji izvođač za album ,,Alkohol", priznanja su dodeljena i najboljoj grupi, za najbolju saradnju u oblasti muzike i najboljem debitantu.

Kuća Music Star Production, koji je objavio najnoviji Bregovićev album ,,Alkohol", najavila je da će njegova promocija u Beogradu uslediti 20. juna u okviru festivala,,Ušće Fest’’, kada će publika imati priliku da vidi Bregovića i njegov Orkestar za svadbe i sahrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: