Geri Bek i Mark Brum na promociji srpskog tehno lejbela

Škotlanđanin Geri Bek, jedan od najpoznatijih producenata aktuelne elektronske scene i tehno legenda Mark Brum, nastupiće 25. oktobra u Depo Magacinu na promociji trećeg vinil izdanja srpske etikete "Lucky Light LTD".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2015.

11:01

Default images

Srpski lejbel "Lucky Light LTD" je za kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim tehno krugovima, pa su se prve dve LLL ploče sa Aleksanderom Kovalskim, Petrom Dundovim i Spidijem mogle čuti u čuvenom Berghainu, na Drumcode večerima Adama Bejera, ali i na BBC radiju u emisiji Dejva Klarka.

Sada se LLL porodici priključuje britanski duo Beck &Broom.

Mark Brum je među onima koji su oblikovali prepozantljiv britanski zvuk, i svakako se svrstava u kultne ličnosti andegraund priče. I on je, poput Becka, redovno za pultom najpoznatijih festivala i klubova.

Uz njih će biti i Speedy, jedan od predvodnika mlađe generacije domaće tehnoscene, koji će ovog oktobra imati čast da bude jedini srpski predstavnik načuvenom festivalu Amstersdam Dance Events (ADE).

Intro u Depou 25. oktobra će raditi Kobaya. Prvi kontigent od 100 ulaznica pušten je u prodaju po ceni od 690 dinara. Karte se mogu kupiti u DD Tickets u Strahinjića Bana 22, svim Win Win radnjama u zemlji ili putem sajta ddticekts.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: