DJ Len Faki prvi put u Beogradu

Čuveni nemački DJ Len Faki, koji važi za jednu od najuticajnijih ličnosti u svetu tehno muzike, prvi put dolazi u Beograd.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2015.

10:18

Default images

Faki stiže kao specijalni gost povodom rođendana domaćeg DJ-a Speedyja, pa se za 19. jun u klubu “Barutana” najavljuje pravi spektakl.

Berlinski DJ svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka, koji već godinama važi za jedan od najboljih u svetu. Osim što je redovan na prestižnim festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Timewarp i WMC Miami, Faki je i rezident poznatog underground kluba u Evropi - berlinskog Berghaina.

Faki je vlasnik labela “Figure”, koji je najviše zaslužan za oblikovanje, nastanak i proboj onoga što se danas zove - karakterističan berlinski tehno zvuk. On izdaje i za kuću “Ostgut ton”.

Inače, Faki je veliki proboj na sceni napravio 2003. godine sa hitom “Just a dance”, a od tada nema značajnog imena koje nije vrtelo njegove trake. Riči Hotin, Ben Klok, Speedy J, Kris Libing, Adem Bejer, Marsel Detman... samo su neka slavnih imena čiji su setovi nezamislivi bez Fakijevih traka, a i jedan je od miljenika čuvenog Karla Koksa.

U “Barutani” će 19. juna nastupiti i slavljenik DJ Speedy, kao i Kristina Lalić.

Karte su već puštene u prodaju po pecijalnoj promo ceni od 690 dinara. Po ovoj ceni će moći da se kupi samo ograničen broj ulaznica, posle čega će karte koštati 990 dinara, a cena će do dana žurke postepeno skakati sve do 1.500 dinara. Karte se prodaju u svim “Win Win” radnjama, kao i u “DD tickets” u Strahinjića Bana 22, a moguće ih je kupiti i online preko ovog servisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: