Preslušajte novu pesmu grupe grupe B Strane

Prošle godine oformljen projekat B Strane sačinjen od članova bendova Autopark, Triko i Ljubavnici predstavio je pesmu “Oštećeni“

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.05.2015.

13:37

Default images

Projekat čine muzičari iz nekoliko beogradskih bendova – Dragan Mihajlović iz benda Triko, zatim Nenad Jevtić iz sastava Ljubavnici i Ognjenka Lakićević iz Autoparka.

Bubnjeve na pesmi “Oštećeni” svirao je Miloš Delić (ex Mravi), gitaru kao specijalni gost Ivica Marković (Nežni Dalibor), a pomoć u procesu rada na aranžmanu dao je Goran Orge Nikolić (ex Sila).

“Budućnost B Strana nije izvesna. To je projekat koji živi od danas do sutra, od pesme do pesme, u praznim hodovima izmedju životnih obaveza protagonista projekta. B Strane nemaju nikakve ambicije i to je jedina pozicija sa koje mogu da funkcionišu”, izjavio je Nenad za Balkanrock.

Nakon prošlogodišnje pesme Voli me onlajn, koja je svoju televizijsku premijeru imala u emisiji Utisak nedelje (autorke Olje Bećković), emitovane 4. maja 2014. godine, B Strane su tragale za producentom koji bi im dao svoje – uho i strpljenje. I jedno i drugo imao je Petar Rudić, koji svojim poslednjim aktivnostima hvata zlatni momentum novije srpske produkcije. Kao plod ove saradnje nastala je pesma “Oštećeni”, druga pesma B Strana, tipične Ognjenkine lirike, ovaj put fokusirane na društvene aspekte sadašnjosti, prožete prepoznatljivom i nezaobilaznom intimnom nijansom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: