Mikser House: Christmas Blues Night

Praznični duh kroz bluz interpretaciju božićnih pesama i novogodišnje poslastice, očekuju sve koji u četvrtak u 21h dođu u Mikser House. Nastupaju Nenad Zlatanović Mr Swagger (Texas Flood), Pera Joe na usnoj harmonici, Katarina Kačunković i Vuk Bradić.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2014.

13:40

Default images

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po pretrpodajnoj ceni od 300 dinara. Cena karte na dan koncerta biće 400 dinara.

Ovo veče je proisteklo iz Savamala Blues Experience koncerata koje Mikser House organizuje od ove godine i koji su naišli na sjajan prijem publike.

"Spremite se za neke od najboljih muzičara domaće scene, one koji još uvek baštine kvalitet i sjaj legendarnog beograskog bluza 80tih godina prošlog veka, a koji će nastupiti sa atraktivnim bluz interpretacijama božićnih pesama", poručuju iz Mikser Housea.

MH obećava veče koje sa sobom nosi božićni duh i jedinstveni muzički ugođaj u prazničnoj atmosferi.

"Ovog puta nas očekuje koncertno praznično raspoloženje u vidu božićnih pesama, poput Rocking Around the Christmas Tree, Jingle Bell Rock, Good Morning Blues, Blue Christmas’’, kaže Katarina Kačunković i dodaje da će sve pesme biti izvedene u džez i bluz maniru.

Praznična atmosfera biće potpomognuta i novogodišnjim poslaticama koju Mikser kuhinja sprema specijalno za ovo veče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: