Novi kocertni album Hladnog piva

Jedan od najpopularnih bendova u regionu, sastav Hladno pivo, objavio je novi, koncertni album.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2014.

17:18

Default images

Početkom marta ove godine, grupa je održala tri rasprodata koncerta u zagrebačkom klubu KSET, na kojima je svojim najvernijim fanovima priredila svojevrsni vremeplov, budući da su se nastupi bazirali na pesmama sa njihova prva tri albuma 'Džinovski', 'G.A.D.' i 'Desetka'.

Koncerti su rasprodati za svega par minuta, najsrećniji i najbrži fanovi ugrabili su svoj 'trenutak istorije', a Hladno pivo je publici i sebi priuštilo 3 dana po 2 sata čiste punk-rock katarze.

Koncerti su se takođe i snimali, a rezultat svega je "Evo vam Džinovski" CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pesama na CD-u i DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pesama.

Za digitalno izdanje albuma zadužena je Lampshade Media a od subote, 15. novembra ovaj album može se besplatno preslušati i na Deezeru.

Izdanje sadrži 27 pesama i predstavlja prethodnicu CD+DVD pakovanja, koje će se uskoro u izdanju Lampshade media naći i u prodaji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: