Eva Braun - "Dan posle" (VIDEO)

Odmah po objavljivanju singla ,,Dan posle" ​na Deezer muzičkom servisu, Eva Braun je snimila i spot za ovu pesmu kojom najavljuje EP čiji se izlazak očekuje na proleće.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 12.09.2014.

14:05

Default images

Autor spota za "Dan posle" je Aleksandar Marić koji potpisuje i ranije video radove Eve Braun, spotove za pesme "Kamene ruže", "Primenjena ljubav" i "Sve što gubiš sam ja".

"Uživali smo u radu na novoj pesmi! Eksperimentisali smo sa zvukom i poigrali smo se čak i sa elektronikom, pa se nova pesma dosta razlikuje od svega što smo do sada stvarali. Veoma smo zadovoljni rezultatom, ali i dosadašnjim reakcijama publike. Pesma ,,Dan posle" je najava EP-ja koji ćemo objaviti na proleće. A da li će sve pesme biti takve... nisam siguran. Videćemo kuda će kreativni proces da nas odvede", izjavio je Goran Vasović - Vaske, frontmen Eve Braun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: