Kid Loco posle Nouvelle Vague u Barutani

Nakon nastupa Nouvelle Vague, koji je zakazan za 22. avgust u Barutani, nastupiće francuski muzičar Kid Loco u svom didžej setu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.07.2014.

12:42

Default images

Beogradski koncert najpoznatijeg cover benda na svetu, Nouvelle Vague, zakazan je za 21 sat na najlepšoj kalemegdanskoj bini Barutane – a zabava se nakon koncerta nastavlja na istom mestu uz ekscentričnog francuza Kid Loco-a, koji garantuje celonoćni provod uz acid-jazz ritmove.

Kid Loco je francuski muzičar i producent elektro žanrova, čija je muzika dosta slična produkciji izvođača kao što su Air i Dimitri from Paris.

Ovaj talentovani producent već gotovo 20 godina producira muziku kako za svoja, tako i za studijska izdanja drugih muzičara.

Tokom dugogodišnje karijere, Kid Loco je sarađivao sa Džarvisom Kokerom iz benda Pulp, kao i bendovima Mogwai i A Band Called Quinn.

Beogradska publika imaće priliku da ga sluša u Barutani 22. avgusta, odmah nakon Nouvelle Vague, a celovečernja zabava sigurno će okupiti brojne ljubitelje francuske scene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: