Nova serija od autora "Simpsonovih" stiže na Netfliks

Netfliks je od kreatora planetarno popularne animirane serije "Simpsonovi" Meta Grejninga naručio novu seriju, odnosno animiranu fantazi komediju za odrasle.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2017.

09:30

Nova serija od autora
GettyImages

Gigant internet video produkcije je time dobio 20 epizoda potpuno nove serije koja će se zvati "Razočaranje" (Disenchantment).

U opisu serije se navodi da će ona gledaoce "odvesti u srednjevekovno kraljevstvo Zemlje snova (Dreamland), gde će moći da prate avanture mlade princeze alkoholičarke Bin, njenog odlučnog pratioca elafa po imenu Elfo i princezinog ličnog demona Lusi. Ovaj bizarni trio će se susretati sa orgijama, duhovima, harpijama, đavolčićima, trolovima, morževima i sa mnogo raznih budalastih ljudi".

"Konačno, 'Razočaranje' će biti pričao o životu i smrti, ljubavi i seksu, i otome kako da ne prestanete da se smejete u svetu punom patnje i idiota, uprkos tome šta vam stariji ili čarobnjaci ili neke druge budale govorile", izjavio je Grejning.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: