Urban Myths: Povučena kontroverzna epizoda s Džeksonom

Nakon burnih reakcija zbog uloge Džozefa Fajnsa u seriji "Urban Myths", britanska TV produkcija Skaj Arts odlučila je da ne emituje epizodu u kojoj glumac igra Majkla Džeksona.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 15.01.2017.

11:25

Urban Myths: Povučena kontroverzna epizoda s Džeksonom
Foto: Screenshot

Fanovi su od same objave da će Džeksona glumiti belac izražavali svoje negodovanje, a treler za seriju koji je objavljen prošle nedelje dodatno ih je razbesneo.

Idejom nije oduševljena ni njegova porodica.

"Vrlo sam uvređena, a sigurno se još mnogo ljudi tako oseća. Iskreno, ovo me tera na povraćanje", napisala je na Tviteru Džeksonova kćerka Paris.

Skaj Arts je saopštio da povlači epizodu "zbog zabrinutosti koju je izrazila Majklova porodica".

"Nikada nismo nameravali nikoga da uvredimo. Džozef Fajns u potpunosti podržava našu odluku", saopštio je producentski tim putem Tvitera.

"Ubran Myths" je serija priča o slavnim ličnostima poput Džeksona, Elizabet Tejlor i Marlona Branda.

Paris Džekson je takođe napisala da je uvređena likom Tejlorove, koja je bila dobra prijateljica njenog oca i njena kuma.

"Ljuti me kad vidim da je sve namerno uvredljivo, ne samo za mog oca, nego i za kumu Liz. Gde je tu poštovanje? Krvavo su radili da bi stvorili izvanredno nasleđe. Sramne uloge", napisala je Paris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: