Brajan Krenston želi da bude Mr. Sinister

Mnogi filmofili, želeli su, nakon odlične uloge u seriji “Breaking Bad”, da vide Brajana Krenstona kao sledećeg Leksa Lutora u filmu “Batman V Superman: Dawn of Justice”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

08:55

Default images
Foto: Beta/AP, Ursula Coyote

U istraživanjima koja su sprovedena, on se nalazio na vrhu top liste, ali je reditelj Zek Snajder imao drugačiju viziju, pa je odabrao mlađeg glumca, Džesija Ajzenberga, za ulogu čuvenog Supermenovog neprijatelja.

Ipak, Krenston ne odustaje. On i dalje želi da glumi negativca u nekom ostvarenju o superherojima. Nedavno je, na njujorškom Comic-Con-u, konkretizovao svoju ideju.

“Znate li šta bih želeo da radim? Želeo bih da budem super-zlikovac u nekom Marvel klasiku”, da bi potom naveo i na kojeg je negativca mislio, upravo Mr. Sinistera, jednog od najvažnijih likova u X-Men Univerzumu.

Suviše je rano da se očekuje reagovanje studija na ovakvu ‘ponudu’ Brajana Krenstona. Reditelj Brajan Singer nedavno je završio snimanje filma “X-Men: Apocalypse”, koji će, ujedno, označiti i kraj jedne X-Men ere, a svakako kraj “X-Men: First Class” trilogije. Nakon toga, Twentieth Century Fox kreće sa potpuno novim X-Men filmovima. Ukoliko oni ne budu zainteresovani za Krenstona, uvek mu ostaje uloga Normana Ozborna u novom Marvel-ovom “Spiderman” serijalu.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: