Premijera domaćeg filma Panama u Sava centru

Panama, prvi dugometražni igrani film Pavla Vučkovića imaće domaće premijeru u sredu 21. oktobra u Sava centru sa početkom u 20:30.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

15:40

Default images

Producentska kuća Collapse Films i mlada ekipa koja je učestvovala u realizaciji filma, donosi ljubavnu priču u kojoj se emocije ne pokaziju, a glavni junaci zaziru od iskrenosti jer tako nalaže moderno informatičko društvo.

Glavni junak filma Panama je Jovan (Slaven Došlo), koji se, između ostalih devojaka, viđa i sa Majom (Jovana Stojiljković). Odnos sa njom ga u početku ne zanima, ona mu deluje neiskusno i naivno. Međutim, postepeno, njeno ambivalentno ponašanje počinje da ga intrigira. Prateći video snimke i tragove sa interneta, Jovan otkriva Majin paralelni život, upliće se u sopstvenu igru laži i ljubomore. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja.

Glavne uloge u filmu tumače Slaven Došlo, Jovana Stojiljković, Miloš Pjevač, Tamara Dragićević, Jelisaveta Orašanin. U ostalim ulogama svoj doprinos filmu dali su i Nebojša Milovanović, Aleksandar Đurica, Branka Pujić, Andrija Daničić…

Karte za premijeru ostvarenja Panama 21. oktobra sa početkom u 20:30h nalaze se od danas u prodaji na blagajni Sava centra. Cena ulaznice za premijeru iznosi 250 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: