Tilda Svinton kao tibetanski mistik u "Dr Strejndžu"

Britanska glumica Tilda Svinton glumiće u filmskoj adaptaciji popularnog Marvelovog stripa "Doktor Strejndž", koji će režirati Skot Derikson.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2015.

22:45

Default images
YouTube Printscreen

Prema pisanju "Holivud riportera", 54-godišnja glumica će igrati Starešinu (The Ancient One), tibetanskog mistika i duhovnog mentora doktora Stivena Strejndža, kog će glumiti njen zemljak Benedikt Kamberbač.

Starešina je, inače, u stripu muškarac, tako da nije poznato da li je studio Marvel odlučio da junaku promeni pol ili da, koristeći njene kameleonske sposobnosti, Tildu preobrati u muškarca.

Film bi u bioskope trebalo da stigne krajem 2016. godine.

Tildu Svinton će publika pre toga imati priliku da vidi u filmu "Hail, Caesar!" braće Koen, u kojem igra filmsku divu iz 1950-ih godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: