Svađa oko novca, Linč ne radi "Tvin Piks"

Autor serije „Tvin Piks“ Dejvid Linč, saopštio je da neće režirati najavljivani nastavak. Po svemu sudeći, razlog je novac.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2015.

08:39

Default images

Iako je nastavak kultne serije najavljivan za sledeću godinu, šanse da će biti snimljen su umanjene. Kako sada stvari stoje, i ako bude nastavka, njega neće potpisati autor i reditelj Dejvid Linč.

On se povodom toga oglasio na svom Tviteru:

„Nisam postigao dogovor sa televizijom Showtime. Nakon jedne godine i 4 meseca pregovaranja, napuštam projekat zato što su mi ponuđena nedovoljna finansijska sredstva za scenario kakav sam želeo da sprovedem u delo. Ovog vikenda sam počeo da obaveštavam glumce da neću režirati nastavak. Uprkos tome, nastavak serije će možda ipak biti snimljen i emitovan na Showtimeu. Volim svet „Tvin Piksa“ i žao mi je što nije postignut dogovor.“

Ljubitelji serije su možda razočarani ali verovatno nisu iznenađeni. Naime, prošlog meseca je objavljeno da postoje izvesne komplikacije u realizaciji nastavka serije.

Saopštenjem se oglasila i televizija Showtime:

„Žao nam je zbog današnje izjave Dejvida Linča, jer smo mislili da smo na istom zadatku. Showtime takođe voli svet „Tvin Piksa“ i još uvek se nadamo da ćemo postići dogovor sa autorima serije Dejvidom Linčom i Markom Frostom“

Linč i Frost su već uradili "prvu ruku" scenarija za devet novih epizoda, a mediji jutros spekulišu da će to biti dovoljno "Showtimeu" da nastavi projekat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: