Kids čojs za Kristen Stjuart i...

Zvezda vampirskog serijala ''Sumrak'' Kristen Stjuart i boj bend ''One Direction'' osvojili su po dve "Kids čojs" nagrade na svečanoj ceremoniji održanoj u Los Anđelesu.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 24.03.2013.

13:15

Default images

Stjuartova je osvojila nagrade u kategoriji omiljena glumica i razbija kako bije, dok je britanski bend "One Direction" izglasan za najomiljeniju muzičku grupu i pesmu "What Makes You Beautiful", prenele su agencije.

Dobitnike nagrada biraju deca, gledaoci dečjeg kablovskog kanala "Nickelodeon", a kako su saopštili organizatori, o pobednicima je ovoga puta odlučivalo oko 350 miliona glasača.

Glasanje je obavljeno putem interneta, a pobednici su birani u više od 20 kategorija, kao što su omiljena glumica, omiljeni pevačica i pevač, crtana serija... Svi dobitnici nagrade, koji izadju na binu po trofej tradicionalno budu poliveni zelenom sluzi.

Narandžasti trofej primila je Keti Peri (omiljena pevačica), Džoni Dep (omiljeni glumac). Glumica i bivša devojka pevača Džastina Bibera, Selena Gomez (20) dobila je nagradu za omiljenu TV glumicu, a Biber, koji se trenutno nalazi na turneji po Evropi izglasan je za omiljenog pevača.

Omiljena crtana serija je "Sundjer Bob", crtani film "Razbijač Ralf", a film "Igre gladi"...

Šou je vodio glumac Džoš Damel, koji je u braku sa pevačicom Fergi, a na ceremoniji su nastupili Pitbul, Kristina Agilera, kao i Ke$a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: