Kultura

Utorak, 12.06.2012.

11:06

Još jedan "Sinepleks" u Beogradu

Novi digitalni bioskop "Sinepleks" u budućem šoping centru "Višnjička Plaza" u Beogradu biće otvoren početkom 2014. godine, najavila je danas kompanija "Megakom film".

Izvor: Tanjug

Default images

Predstavnik kompanija "Sinepleks Srbija" i "MCF MegaCom Film" Igor Stanković i predstavnik "Plaza Centers Serbia" Sagiv Meger potpisali su ugovor o novoj saradnji.

To će biti drugi zajednički projekat ovih kompanija, nakon otvaranja bioskopa u šoping centru "Kragujevac Plaza" u Kragujevcu.

Multipleks u "Višnjičkoj Plazi" biće šesti bioskop na teritoriji Srbije i Crne Gore u lancu "Sinepleks".

Na ovim teritorijama bioskopska "porodica" trenutno poseduje četiri bioskopa sa ukupno 20 sala: dva bioskopa u molovima "Delta siti" u Beogradu i Podgorici, jedan u šoping centru u Kragujevcu i jedan u Nišu, pod nazivom "Vilin grad", a peti će biti otvoren krajem ove godine u Subotici.

Novi "Sinepleks" u "Višnjičkoj Plazi" biće najveći među njima i imaće osam sala, sa kapacitetom oko 1.750 mesta.

Sale će, kao i kod svih "Sinepleks" multipleksa, biti digitalizovane, opremljene profesionalnim Dolbi ozvučenjem, RealD sistemom za 3D projekcije i srebrnim ekranima.

U Srbiji i Crnoj Gori "Sinepleks" nastupa kao zajednički projekat austrijske kompanije "Cineplexx Kinobetriebe GmbH", koja je razvila lanac multipleksa sa preko 220 ekrana širom Austrije, Hrvatske i severne Italije, i srpske filmske distributerske kuće "MCF MegaCom Film".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: