Prve slike novog Tarantinovog filma

Prošlo je skoro godinu dana od kada je Kventin Tarantino najavio da ponovo seda u rediteljsku stolicu.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 27.04.2012.

00:56

Default images

Obožavaocima autora „Petparačkih priča” i „Uličnih pasa” konačno je upriličena nova poslastica: prve fotografije iz vesterna „Django Unchained” (Oslobođeni Django), Tarantinovom viđenju kombinacije američkog Juga i kaubojaca (koju je krstio southern).

Film je inspirisan originalnom verzijom „Django" iz 1966. Serđa Korbučija, ali i nesvakidašnjim japanskim rimejkom „Sukiyaki Western Django” iz 2007. Takašija Mikea u kome je Tarantino tumačio epizodnu ulogu.
Weinstein Company

Džejmi Foks igra Djanga, oslobođenog roba koji sklapa dogovor sa lovcem na ucenjene glave dr Kingom Šulcem (Kristof Valc) - on će mu pomoći pri izbavljanju Djangove otete žene Brumilde (Keri Vošington).

Brumilda je u zatočeništvu kod veleposednika Kelvina Kendija (Leonardo Dikaprio), koji iz razonode organizuje borbe robova. Kurt Rasel tumači trenera robova a Samjuel L. Džekson jednog od slugu.

Na slici Dikaprio drži čekić u ruci što znači da će Tarantino verovatno ostati dosledan svojoj reputaciji autora čiji filmovi obiluju nasiljem.

Django Unchained naći će se u bioskopima od 25. 12. 2012.



Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: