De Niro: Nisam vređao Mišel Obamu

Holivudski glumac i oskarovac Robert de Niro rekao je da nije mislio ništa loše kada se na jednoj večeri kojoj je prisustvovala prva dama Amerike Mišel Obama našalio rekavši da SAD nisu spremne za belu prvu damu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2012.

15:45

Default images

"Moji komentari, iako satirični, nisu bili izrečeni sa ciljem da uvrede ili osramote bilo koga, a naročito ne prvu damu", navodi se u saopštenju glumca.

De Nirova šala izazvala je salvu komentara i kritika predsedničkog kandidata Njuta Gingriča koji je rekao da je rasni komentar na račun žena republikanskih kandidata "neoprostiv" i zatražio je izvinjenje od predsednika Baraka Obame.

Portparol Mišel Obame ocenila je da je šala "neprihvatljiva" ali je nije dalje komentarisala. Zvezda filmova "Taksista" i "Kum" bio je domaćin večere na kojoj su se prikupljala sredstva za predsedničku kampanju u Njujorku. Večeru je pročitao čitanjem imena supruga republikanskih kandidata.

"Kalista Gringrič. Karen Santorum. En Romni", rekao je De Niro. "Da li zaista mislite da je naša zemlja spremna za belu prvu damu?"

Okupljeni su oduševljeno odreagovali na šalu a De Niro je završio rečima: "Prerano, zar ne?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: