Melisa Mekarti na stazi slavnih u Holivudu

Komičarka Melisa Mekarti, koja je u utorak dobila svoju zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih, zahvalila se roditeljima što su joj dali "užasan savet" da se drži glume.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 20.05.2015.

11:23

Default images
YouTube Printscreen

"Svaki put kada bih rekla da ću da napustim koledž i radim stendap komediju, mama i tata bi mi rekli: 'sjajno, naporno radi na tome, verovato možeš da uspeš'", ispričala je glumica koja je na ceremoniju došla u društvu majke.

"To su mi govorili narednih 20 godina koliko mi je bilo potrebno da se zaista time bavim", rekla je Mekarti i dodala da su joj na neki način dali "užasan savet".

Mekarti (44) u novom filmu "Špijuni" igra skromnu CIA analitičarku koja dobija prvi, pravi špijunski zadatrak.

Popularnost i nominaciju za Oskara stekla je filmom "Deveruše" a planetarnu popularnost komedijom "Žestoke devojke" gde je igrala sa Sandrom Bulok.

Karijeru je počela kao stendap komičarka da bi se potom prebacila na TV gde je igrala u serijama "Gilmorove", "Ko je Samanta?", "Majk i Moli" za šta je dobila nominaciju za Emija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: