Koncert LP Duo ansambla u Mikser hausu

U Mikser hausu će 24. januara, sa početkom u 21 čas, nastupiti jedan od najboljih kamernih ansambala u Evropi, LP Duo - pijanisti Sonja Lončar i Andrija Pavlović, koji su pre nekoliko meseci održali svoj debitantski koncert u čuvenoj koncertnoj dvorani Karnegi hol u Njujorku.

Izvor: B92

Petak, 23.01.2015.

15:16

Default images

Dan nakon koncerta čuvene bluz gitaristkinje i pevačice Ane Popović, na binu Mikser hausa dolazi još dvoje muzičara čiji je talenat prepoznat na internacionalnoj muzičkoj sceni, što je pokazao njihov nedavni nastup u Karnegi holu.

Svojom redovnom koncertnom aktivnošću, LP Duo doprinosi promociji domaće i regionalne muzike, koju premijerno izvodi svuda u svetu, a publika u Evropi ih već uveliko prepoznaje po karakterističnom repertoaru i posebnom umetničkom izrazu.

Više od decenije, LP Duo eksperimentiše s beskrajnim mogućnostima sviranja na dva klavira, razvijajući inovativni pristup savremenoj klasičnoj muzici. Njihovi nastupi poseduju eleganciju klasike, slobodu džeza i žestinu roka.

Njihova poslednja dva albuma, koja su objavljena u Danskoj i Srbiji, moći će ovom prilikom da se kupe po specijalnim cenama, a od sada su dostupni i onlajn putem platformi Itunes, Deezer, Spotify, Amazon i mnogih drugih platformi.

LP Duo, koji čine Sonja Lončar i Andrija Pavlović, nastupiće u Mikser hausu 24. januara, od 21 čas, a ulaznice možete nabaviti po pretprodajnoj ceni od 500 dinara na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, knjižare Vulkan, Corner Shopovi). Cena ulaznice će na dan koncerta biti 700 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: