Prvi muzički festival kantautora

Prvi beogradski muzički festival kantautora "Kantfest 2014" održaće se od 28. do 30.novembra u Domu omladine.

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2014.

11:22

Default images

Tim povodom sutra u podne u DOB održaće se konferencija za novinare na kojoj će direktor festivala književnik Miodrag Jakšić predstaviti program i biće određen žrebom raspored nastupa kantautora takmičara.

Na festivalu u takmičarskom delu nastupiće 10 kantautora, koji su određeni na osnovu međunarodnog konkursa, kao i tri specijalna gosta po pozivu, najavio je Jakšić.

Prvi beogradski festival kantautora biće održan od 28. do 30. novembra, glavni takmičarski deo je u DOB u petak 28. novembra u 20 sati a pravo da učestvuju imaju oni autori, kantautori koji izvode isključivo autorske pesme, uz pratnju jednog instrumenta.

Među učesnicima će biti i zvezde kantautorske muzike u regionu Petar Andrej, Ksenija Juh i Jani Kovačič (Slovenija), Lili Drumeva (Bugarska), Sara Renar (Hrvatska), i drugi autori.

Međunarodni stručni žiri sastavljen od eksperata u ovoj oblasti i žiri publike, doneće odluku o tri nagrade prvog festivala kantautora.

foto: flickr.com/simon_music

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: