Rasprodat prvi kontingent karata za Gerija Beka

Lucky Records započinje jesenju sezonu žurki nastupom Gerija Beka, a prvi kontingent ulaznica rasprodat je za samo dve nedelje.

Izvor: B92

Subota, 27.09.2014.

15:46

Default images

Još jedna tehno žurka održaće se u petak, 3. oktobra, u Assimilu, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3, kada će Geri Bek prvi put nastupiti pred domaćom publikom.

Karijera Gerija Beka doživela je uspon kada se njegova pesma ”Consumed” našla na čuvenoj etiketi Ričija Hotina (Minus label). Od tog trenutka usledili su nastupi širom Evrope, Južne Amerike i Azije. Njegov jedinstveni stil veoma je cenjen i u Njujorku. Dovoljno je reći da je tokom ove godine Geri Bek nastupao svakog vikenda na svetski poznatim festivalima i u najpopularnijim klubovima, poput kultnih berlinskih Tresora i Berghaina, kao i Amnesije na Ibici.

DJ podršku pružiće dobro poznati Dejan Milićević, koji je ove godine potpisao ugovor sa etiketom Liebe Detail iz Nemačke.

Ispred Lucky Light Recordsa, nastupiće mladi domaći producent i DJ Speedy, koji stoji iza „Lucky Light Ltd“, prve domaće etikete koja će okupiti poznata imena svetske tehno scene, kao što su Kristijan Varela, Dejv Klark, Aleksander Kovalski, Mark Brum, Geri Bek, Marko Bejli, Džoel Mal i Petar Dundov.

Gost iz regiona biće Pero Fulhaus, jedan od pionira hrvatske elektronske scene. U karijeri dugoj preko 20 godina, izdvaja se žurka koju je organizovao na splitskoj Rivi, na kojoj je nastupio Carl Cox, a koja važi za jedan od najvećih događaja hrvatske klupske scene.

Za zagrevanje zaduženi su Mihajlo i Alexandar Ivković. Sledeći kontingent ulaznica za Lucky Records party, je u prodaji po ceni od 790 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: