"Želim da budem superheroj, ne njegova devojka"

Iako može da bira sa kim će i na koje filmu da sarađuje, glumica Džesika Čestejn ima jednu još uvek neostvarenu želju.

Izvor: B92

Sreda, 10.09.2014.

17:11

Default images

Glumica Džesika Čestejn već duže vreme važi za jednu od glavnih pokretačkih snaga one najbolje strane Holivuda. Ove jeseni gledaćemo je u nekoliko filmova za koje kritika već tipuje na to da će se međusobno utrkivati za Oskare.

Igra u novom filmu Kristofera Nolana “Interstellar”, dobila je zahtevnu ulogu u filmu “A Most Violent Year” koji režira Džej Si Čendor, uz Kolina Farela glumi u istoimenoj adaptaciji knjige “Miss Julie”, a trenutno je aktuelna drama “The Disappearance of Eleanor Rigby” koja kroz tri verzije filma (On, Ona, Oni) priča o ljubavnoj priči iz tri različita ugla.

Međutim, Čestejn još uvek ima neostvarene želje.

“Želela bih da snimim film sa superherojima”, očajnički je kazala glumica u razgovoru za britanski Gardijan. “Volela bih da sam glumila Crnu udovicu.”

Nije da do njenog stola nisu dolazile ponude za ovakve filmove. Ali one su uvek bile nedovoljno dobre za Čestejn.

“Nekoliko puta smo bili baš blizu. Problem je u tome što, ako hoću da snimim film u superheroju, ne želim da budem njegova devojka. Ne želim da budem nečija ćerka. Hoću da nosim je***o kul kostim sa ožiljkom na licu, da snimim borilačke scene. To bih zaista volela.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: