Lake fest od 25. do 27. jula u Nikšiću

Najveći rok festival u Crnoj Gori Lake fest održaće se u periodu od 25. do 27. jula u Nikšiću, a okupiće 24 velika rok sastava iz zemalja bivše Jugoslavije.

Izvor: B92

Nedelja, 20.07.2014.

10:51

Default images

Festival će tokom tri dana okupiti najbolje izvodače sa prostora nekadašnje Jugoslavije, ali i mlade i talentovane muzičke bendove iz Crne Gore.

Među grupama koje će svirati na Krupačkom jezeru su: Laibach, Gibonni, Van Gogh, Orthodox Celts, Sunshine, Dječaci, Davorin i Bogovići, Zoster, S.A.R.S., Brkovi, Kulture shock, Negativ, Veliki prezir, Feud, Vroom, Popečitelji, Lutke, DST, Gomila nesklada, Nagual

Prednost festivala je što su dešavanja organizovana u blizini jezera Krupac što daje dodatni ugođaj posetiocima. Kamp naselje u Topolama na samoj obali jezera je sjajna lokacija na kojoj se svi posetioci mogu opustiti i odmoriti u hladu kada to žele.

Tokom prethodne tri godine, u kampu boravilo je ukupno više od 80.000 ljudi iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali i iz mnogih zemalja Evrope.

Kao i svake godine, kompletan prostor na oko pola miliona kvadrata, pored toplog jezera, biće opremljen svim infrastrukturnim objektima. Za sve kampere biće obezbeđeni restorani, šankovi, ambulante i brojni sadržaji.

Lake fest je tradicionalno i ove godine pripremio bogat umetnički program.To je prilika za promociju alternativnih sadržaja, pre svega filma i raznih umetničkih performansa koje se organizuju u saradnji sa institucijama kulture i kulturnim radnicima.

Cene ulaznice za sva tri dana iznosi 25 eura, dok će karta za jedan dan biti po ceni od 10 eura. Ulaznice su puštene u prodaju 10 jula. Generalni zastupnik festivala je Nikšićko pivo. Detaljnu satnicu festivala i sve potrebne informacije možete pronaći OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: