Sven Väth ponovo u Beogradu!

Pet godina nakon svog prvog dolaska u Srbiju, Sven Fet (Sven Väth) će u okviru turneje "The Year Of The Dragon" ponovo posetiti Beograd.

.

Izvor: B92

Utorak, 04.09.2012.

16:22

Default images

Sa etikete Cocoon pet godina posle svog prvog dolaska u Beograd, na potpuno isti datum - 24. novembra, Sven Fet će posetiti Beograd i nastupiti u prostoru DEPO-a u Travničkoj broj 3.

Sven Fet je DJ karijeru započeo ranih osamdesetih u legendarnim frankfurtskim klubovima Dorian Gray i Vogue.

Nepredvidivošću i otvorenošću za različite stilove ubrzo je stekao armiju poklonika u svom gradu gde je postavio standardne ne samo da definiše za žurke tog doba.

Naredne godine otvara svoj klub Omen, koji ispisuje novo poglavlje nemačke klupske istorije.

Sven Fet je devedesetih postao „kum tehna“, „jedina nemačka pop zvezda“ i „najuspešniji DJ na svetu“.

Sa različitim partnerima osniva etikete Eye Q, Harthouse i Recycle Or Die, sve tri sa ciljem etabliranja i popularizacije nove elektronske muzike.

Sa klubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenturu na Ibici u legendarnom klubu Amnesia, uspeva da uhvati senzibilitet kraja veka i početka novog milenijuma.

Dobitna formula je jednostavna: „Metamorfoza, razvoj, novo rođenje, iznenađenja, duh zajednice“.

Sven Fet iza sebe ima mnoštvo albuma i neprestano obilazi svet – Brazil, Argentinu, Urugvaj, SAD, Rusiju, Japan, Španiju, Italiju, Mađarsku, Englesku, Finsku...

Karte će uskoro biti puštene u prodaju po ceni od 990 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: