Kad Madona plaća – sve može

Pop pevačica Madona nedavno je posetila čuvenu galeriju Ufici u Firenci, koja je specijalno zbog nje satima bila zatvorena za druge posetioce.

Izvor: B92

Utorak, 03.07.2012.

17:04

Default images

Pevačica, koja se trenutno nalazi na svetskoj turneji ''MDNA'' ponudila je rukovodiocima galerije nepoznatu sumu kako bi na jedan dan zatvorili vrata ovog muzeja za druge posetioce.

Madona i njena pratnja od 15 osoba proveli su nekoliko sati u muzeju, prenosi interenet sajt WENN. Uz Madonu su tada bili njen dečko Brahim Zaibat, i 11-godišnji sin Roko.

Grupa je galeriju obišla uz stručno vođstvo Kristine Acidini, koja je rekla da je Madona bila veoma zainteresovana za Botičelijeve radove, ali i dela sa predstavama paganskih mitova.

Ova 53-godišnja pevačica našla se prošlog meseca u žiži javnosti tokom svoje turneje u Italiji nakon što je za vreme koncerta u Rimu publici pokazala svoju zadnjicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: