Hju Loriju glumački dani odbrojani?

Engleski glumac Hju Lori (Hugh Laurie) nagovestio je da će njegovi glumački dani na televiziji biti odbrojani posle serije "Doktor Haus" i da će se posle nje posvetiti režiji i pisanju.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 25.11.2011.

20:46

Default images

Lori glumi u popularnoj medicinskoj seriji od 2004. i navodno po epizodi zarađuje oko 250.000 dolara, što ga čini jednim od najplaćenijih glumaca na američkoj TV.

On je izjavio da je "veoma srećan" što je imao priliku da glumi u seriji, ali da bi se sada okušao u radu iza kamere ili možda kao scenarista.

"Mislim da ću najverovatnije biti zainteresovan za pisanje, produciranje ili režiju. Celo to područje mi se čini fascinantnim", kazao je Lori za britanski Daily Record.

"Veoma su me razmazili ovde u Americi. Neizmerno sam srećan što sam dobio ovu jedinstvenu priliku i ne mogu da zamislim da bih ikada mogao da ponovim ovakav uspeh. Svakako ne bih tražio da me grom pogodi i drugi put".

Lori je procenio da je broj epizoda serije "Doktor Haus" koje je snimio vremenski jednak trajanju 56 igranih filmova.

"Snimili smo 170 epizoda, to je oko 56 filmova. To je ogromna količina iskustva i ono vam na neki način uliva samopouzdanje. Mislim da imam samopouzdanje koje ranije nisam imao", kazao je Britanac.

Autor serije Dejvid Šor je nedavno najavio da bi aktuelna, osma sezona "Dr Hausa" ujedno mogla biti i poslednja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: