Džajls Piterson na Nišvil festivalu

Popularni britanski di džej Džajls Piterson biće jedna od zvezda Nišvil džez festivala koji će se održati od 14 - 17. avgusta na Letnjoj pozorici u Nišu.

Izvor: B92

Subota, 21.06.2008.

10:05

Default images

Piterson, redovni gost Beograda već sedam godina, poznat po svojim solo nastupima i emisiji "Worldwide" koju prenosi Radio B92, u Nišu će nastupiti u duu sa možda najvećom novom nadom esid džeza, džeza i soula, pevačem Hozeom Džemsom (Jose James).

Pored Pitersona i Džemsa na Nišvilu ove godine svira i velikan džez roka Bili Kobam (koji će dan pre početka festivala održati radionicu za bubnjare) i legenda svetskog bi bapa trubač Duško Gojković.

Takođe, za sada je potvrđeno učešće hora “Misteriozni glasovi Bugarske” (dobitnici “Gremija” u kategoriji "World music"), sastava "The New York Ska Jazz Ensemble" koji predvodi saksofonista Hugo Zigmet, kao i japansko – korejskog saksofoniste Sun Kima.

Detaljni program i spisak svih izvođača biće saopšteni tokom iduće nedelje.

Kompleti karata po ceni od 2.400 dinara uskoro će biti u pretprodaji u prodavnicama “IPS-a" i na svim prodajnim mestima “Eventima”. Ulaznice za jedno veče prodavaće se po ceni od 800 dinara.

U Nišu, karte se mogu kupiti u prodavnici "Happy house" i u prostorijama Nišvil radija (Bulevar Zorana Đinđića 58a) gde, uz indeks, studenti mogu da preuzmu svoje komplete po ceni od 1.500 dinara, odnosno – 600 dinara za jedno veče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: