Petak, 20.04.2007.

06:38

Info linija EXIT festivala

EXIT festival postavio je na svom sajtu FAQ listu (listu najčešće postavljanih pitanja).

Izvor: B92

Default images

Lista se sastavlja na osnovu pitanja koja stižu svih ovih godna na adresu organizatora EXIT festivala.

Ukoliko imate nedoumice o događajima u organizaciji EXIT-a, pitanja možete postavljati na adrese odgovorimi@exitfest.org, odnosno answerme@exitfest.org za one koji se služe engleskim jezikom - ukoliko ne želite da vaše pitanje bude objavljeno, obavezno to naglasite.

Takođje, otvorene su i info linije za sva pitanja u vezi sa predstojećim Green Festom i koncertom grupe Red Hot Chilli Peppers:
021 475 4 222, svakim radnim danom od 9 do 20, a vikendom od 10 do 17 sati, ukoliko ste ulaznice rezervisali preko internet adrese www.exitfest.org.

011 20 30 570, radnim danom i subotom od 9 do 20, a nedeljom od 12 do 18 sati, ukoliko ste ulaznice rezervisali preko kompanije Ticket Line.

Informacije za one koji žele da volontiraju biće objavljene sredinom maja, kao i informacija o predstavljanju nevladinih organizacija na EXITu.

Svi koji žele da nastupe na jednoj od Exit bina (DJ Superstar, Elektrana, Explosive, Future Shock, Hip Hop, Roots & Flowers i World Music) mogu se do 15. maja prijaviti na konkurs tako što će popuniti aplikaciju na linku www.myexit.org/demo07.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

23 h

Podeli: