Haos u SAD se nastavlja: Policija hapsi vlasnike koji radnje brane sa sačmarama i mačetom VIDEO

Pripadnici policije uhapsili su osobe koje su vatranim oružjem pokušale da obrane svoje radnje od demonstranata u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2020.

14:55

Haos u SAD se nastavlja: Policija hapsi vlasnike koji radnje brane sa sačmarama i mačetom VIDEO
EPA/JAMES GOURLEY

Prema navodima novinara Foks njuza, nekoliko vozila se parkiralo ispred, a grupa demonstranata, koji su se navodno spremali da opljačkaju radnju, je pokušala da priđe radnji.

Njima su se suprotstavili vlasnici radnje, od kojih je dvoje sa sobom imalo sačmaru. Još jedna od prisutnih osoba je imala veliki nož nalik mačeti.

Vlasnici radnje su vikali: "Zatvoreni smo", a nekoliko osoba je nestalo sa lica mesta po dolasku policije, prenosi Raša Tudej.

Policija je uhapsila osobe koje su izlazile iz radnje, tako izazvavši povike prisutnih.

"To su vlasnici radnje. Čuvaju svoje radnje", vikali su prisutni.

Los Anđeles je samo jedan od većih gradova u kojima su izbili protesti zbog smrti Džordža Flojda, koji je umro nakon što mu je policajac Derek Šovin držao koleno na vratu skoro deset minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: