Bela kuća polako tone? Na travnjaku ponori FOTO/VIDEO

Novinar mreže "Vojs of Amerika"Steve Herman primetio je velike rupe koje su nastale na travnjaku Bele kuće, u blizini prostorije za medije.

Izvor: B92

Sreda, 23.05.2018.

08:55

Bela kuća polako tone? Na travnjaku ponori FOTO/VIDEO
Getty Images

Herman je prvu rupu kojuj e primetio opisao kao pravi ponor. "Rupa se vidno povećala između nedelje i ponedeljka", izjavio je Herman. "Sada je duža od 30 centimetara. I drugi ponor otvorio se odmah uz prvi."

Kako je preneo Index.hr, odmah nakon njegove objave na društvenim mrežama rupe su prekirvene. Navodi se i da je stvaranje manjih ponora u Vašingtonu uobičajeno pošto su delovi grada izgrađeni na močvari. U poslednjih nekoliko godina nastalo je nekoliko ponora u gradu, zbog kojih su neki stanovnici bili primorani da napuste svoje domove, a prošle godine rupa je progutala školski autobus.

Međutim, ovo je prvi put da se ponor stvorio na travnjaku Bijele kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: