SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke

Član Srpske napredne stranke Dragan Mihailović pretučen je u petak uveče u Vodicama kod Smederevske Palanke, saopštila je ta stranka.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 24.03.2018.

10:12

SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke

“Jeremić ne može da se pomiri sa tim da će na lokalnim izborima 25. marta doživeti još jedan debakl“, zaključuju iz SNS.

Kako navode, za napad na Mihailovića je odgovorna “grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom Milenkovićem Mačkom“.

“Milenković je zajedno sa još dvojicom Jeremićevih batinaša pretukao Dragana Mihailovića ispred njegove kuće u Vodicama. Milenković je istrčao iz kola i bokserom počeo da udara Mihailovića po glavi, koji se od siline udaraca onesvestio. Batinaši Vuka NATO Jeremića su potom pobegli sa mesta zločina", naveo je SNS.

Iz SNS ističu da je Mihailović raskrvavljene glave kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Smederevskoj Palanci u kojoj je i zadržan, a navode i da je slučaj prijavljen policiji.

“Čuveni Mačak i ostali jurišnici, po instrukcijama Vuka NATO Jeremića danima se iživljavaju nad stanovnicima Vodica koje maltretiraju, prete im i ucenjuju kako bi glasali za Vuka Jeremića, sve je kulminiralo fizičkim nasiljem u petak uveče koje je moglo da ima tragične posledice da se u blizini nisu zatekli svedoci, Mihailovićeve komšije“, navode iz SNS.

Osim toga, oni na kraju saopštenja ističu da je Jeremić “tajkunska marioneta“, da ima “biračko telo manje od statističke greške“ i da je “beznačajna politička figura“ u Srbiji.

Podsećamo, sličnih optužbi je bilo i iz Narodne stranke čiji lider Vuk Jeremić je pre nekoliko dana saopštio da će podneti krivičnu prijavu protiv potpredsednika Izvršnog odbora SNS Branka Malovića “koji je organizovao napad na šefa izbornog štaba NS u Smederevskoj Palanci“.

Jeremić je tada izjavio da je šef izbornog štaba NS u Smederevskoj Palanci Igor Milenković napadnut u popodnevnim satima, da je zadobio lakše telesne povrede i da je sada na kućnom lečenju.

"Napala su ga četvorica nasilnih aktivista Srpske napredne stranke, a prebijen je ispred više svedoka, od kojih su i deca bila tu", istakao je Jeremić.

On je tada pozvao građane Smederevske Palanke da "ostanu mirni i da ne odgovaraju na provokacije", već da u što većem broju izađu na vanredne lokalne izbore.

Vanredni lokalni izbori u Smederevskoj Palanci trebalo bi da budu održani 25. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: