Stefanović:Deo opozicije i medija crta Vučiću metu na čelu

Ministar policije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović optužio je predstavnike opozicije da “crtaju metu na čelu” predsedniku Vučiću i njegovoj porodici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2018.

13:25

Stefanović:Deo opozicije i medija crta Vučiću metu na čelu
Foto: Tanjug/Filip Krainèaniæ

Na stranačkoj konferenciji za novinare, Stefanović je rekao da se protiv Vučića vodi bestijalna kampanja i da se opozicija utrkuje u direktnim lažima da je on povezan sa ubistvom Ivanovića, dok se Vučiću oduzima pravo da u medijima kaže da sa tim nema nikakve veze i da nije uradio ništa loše.

Stefanović je za to optužio Dragana Đilasa, Sašu Jankovića, Dragana Šutanovca, Radu Trajković i Aleksandra Šapića da direktno povezuju Vučića sa ubistvom Ivanovića, iako nemaju nijedan dokaz za to.

On je dodao da je posebno neshvatljivo što o ubistvima u Srbiji govore Janković i Šutanovac jer su, kako tvrdi, u vreme dok su oni bili na vlasti po ulicama ubijani i novinari i građani koji su učestvovali na mitinzima protiv vlasti.

Funkcioner SNS je rekao da je vlast u Srbiji jedina koja je suštinski pokazala iskreno interesovanje da se otkriju ubice Ivanovića i da i dalje insistira da se srpski organi uključe i pomognu u istrazi.

"Žao mi je što ovi što prosipaju mržnju svaki dan protiv Vučića u svojim saopštenjima ne traže dodatnu istragu i što ne vrše pritisak na međunarodne organe da se ubice pronađu i kazne", rekao je Stefanović koji je i ministar unutrašnjih poslova Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: